Välkommen till Hallands Botaniska Förening

Alla möten och exkursioner i HBF:s regi är inställda tills vidare! För exkursioner där vi samarbetar med andra, se andra stycket nedan.

På grund av det rådande läget i landet med risker för smitta av Covid-19 har styrelsen i Hallands Botaniska Förening beslutat att ställa in HBF:s möten och exkursioner tills vidare. De Vilda Blommornas Dag söndagen den 14 juni är också inställd. Vi följer utvecklingen noga och uppmanar våra medlemmar och andra intresserade att följa uppdateringarna kring vårt program här på hemsidan eller i facebookgruppen Botanik i Väst. Där kommer vi att informera er när vi kör igång med ordinarie program igen. När detta blir vet vi inte idag.

Eftersom flera av våra möten och exkursioner sker i samarbete med andra föreningar och med Länsstyrelsen kan det hända att de genomförs ändå av våra samarbetspartners. Kontakta gärna den som står som kontaktperson för att kontrollera om arrangemanget genomförs i deras regi.

Botanisera gärna på egen hand och och rapportera rödlistade växter till floraväkteriet. Dela gärna med er av fynden på Botanik i Väst.

!!! Inställda möten !!!

Med hänsyn till den pågående spridningen av coronavirus ställdes årsmötet onsdagen den 25 mars in. Detsamma gäller det Floraväktarmöte som skulle ha varit måndagen den 30 mars. Nya datum för dessa möten meddelas senare.

Vill du bli medlem?
Kontakta då oss via formuläret som du hittar här.

Medlemsavgiften är endast 100 kr per år, och alla är givetvis välkomna!

Program 2020

Det är våra medlemmars engagemang som ger oss möjlighet att erbjuda ett stort utbud av aktiviteter runtom i hela det vackra Halland för alla intresserade, oavsett kunskapsnivå.